O nama

O nama

Naša osnovna djelatnost su izrade elaborata procjena vrijednosti nekretnina u Zagrebačkoj županiji, a po potrebi naručitelja i na ostalim područjima RH.

Naš tim se sastoji od stručnjaka za procjene nekretnina i geodeziju, stalnog sudskog vještaka za graditeljstvo i procjenu nekretnina, te od kvalificiranih djelatnika za istraživanje i praćenje tržišta nekretnina te posredovanje u prometu nekretnina.

Odjel procjena nastao je i razvijao se zahvaljujući suradnji s vodećim Hrvatskim bankama. Klijenti kojima je potreban kredit ili neka druga usluga banke, za koju postoji potreba za upisom hipoteke ili fiducijarnog vlasništva, upućeni su od strane banke naručiti izradu procjene tržišne vrijednosti. Pri tome banke nam prihvaćanjem naših procjena iskazuju povjerenje koje nastojimo opravdati profesionalnim pristupom.

Osim banaka koje su naši stalni ugovorni korisnici, često obavljamo procjene pojedinih ili svih nekretnina određene tvrtke. Osim tvrtki korisnici su nam i fizičke osobe kad žele znati vrijednost naslijeđene imovine ili pak one koja se dijeli u brakorazvodnoj parnici. Najčešće su to ipak fizičke i pravne osobe koje podižu kredit u nekoj od banaka.

Osim pružanja usluga primarne djelatnosti našeg društva, nudimo i ostale usluge vezane za nekretnine:

 1. Etažiranja i spajanja Knjige položenih ugovora sa Zemljišnim knjigama
 2. osiguranje dokaza
 3. utvrđivanje i procjena šteta
 4. opisi sanacija šteta
 5. izmjere i utvrđivanja stvarne površine nekretnina
 6. izrada graditeljskih troškovnika
 7. vještačka savjetovanja
 8. posredovanje u prometu nekretnina, a uz suradnju s kooperantima
 9. izradu energetskih certifikata
 10. izrada geodetskih projekata
 11. izradu kompletnih podloga te provedbu legalizacije nezakonito izgrađenih objekata (geodetski poslovi, arhitektonska izrada snimka izvedenog stanja, procjena mehaničke otpornosti i stabilnosti)
 12. izvođenje jednostavnih građevinskih radova, rekonstrukcija i adaptacija
 13. izrada projektne dokumentacije za projekte povećanja energetske učinkovitosti građevina
Skoči do alatne trake